Målscorer McTominay havde læst Ederson

Målscoreren til 2-0 i sejren mod Manchester City, Scott McTominay, havde læst, hvor Ederson ville kaste bolden hen, før han lukke lokalopgøret. Nu er det vigtigt, at United fortsætter den gode stime, siger skotten.

Søndag sørgede Manchester United for at give fansene håneretten over de lyseblå rivaler fra den anden side af byen, da Manchester City blev besejret med 2-0. 

Det andet mål blev scoret af Scott McTominay, der fangede et udkast fra City-keeper Ederson, som han smed i nettet til 2-0.

– Det var sådan et smukt øjeblik. Specielt i en kamp, hvor vi godt kunne have brugt et mål mere tidligere i kampen for at lukke kampen, siger Scott McTominay til Sky Sports.

– Ja, jeg læste, hvad målmanden ville gøre. De havde travlt, og så nåede jeg den før Mendy. Det var en smuk følelse at gøre det foran vores fans i de døende minutter.

United har nu spillet ti kampe uden nederlag, og McTominay er opsat på at forlænge den gode stime.

– Man kan se, hvor meget det betyder for drengene at vinde derbyet igen. Men vi skal blive ved sådan her. Det er vigtigt, at vi tager selvtillid med fra kampen. I de kommende uger skal vi blive ved med at få resultater og holde stimen kørende, siger skotten. 

United møder LASK på udebane på torsdag før næste weekends brag mod Tottenham.

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Karakterbogen: Solskjærs spillere fighter sig til flotte karakterer

Næste artikel

Solskjær hylder spillere og fans

ANNONCE