Karakterbogen: Solskjærs spillere fighter sig til flotte karakterer

Selv indskiftede Odion Ighalo formåede at komme ind og gøre krav på en flot karakter på bare 4 minutter.

David de Gea – 7
Blev ikke for alvor testet udover to gode forsøge fra Sterling og Foden. Begge skal han dog redde, og han lavede ingen fejl med fødderne.

Aaron Wan-Bissaka – 8
Wow, sikke en maskine han er, når han skal lukke af defensivt. Laver to gode offensive aktioner i første halvleg, der dog ikke fører til en større mulighed. Men for anden gang i sæsonen lukker han fuldstændig ned for Raheem Sterling.

Victor Lindelöf – 8
Fremragende kamp af svenskeren. Laver han en fejl? 

Harry Maguire – 8
Ligeså fremragende som sin svenske makker. Laver dog et par opspilsfej, men det tager vi med en dag som i dag.

Luke Shaw – 8
Flot, flot kamp af Shaw, der virkelig har fundet sin storform. 

Brandon Williams – 7
Blev overspillet i enkelte situationer og reddet af Shaw, men der var som sædvanlig rigtig godt fight og mange vundne bolde.

Nemanja Matic – 7
Fortsætter sin flotte stime men når modstanden er så god, som City er, når de får plads, kommer han nogle gange til at ligne en gammel nisse blandt unge flyveraspiranter.

Fred – 7
Var rigtig god i første halvleg, men han formåede ikke at tage det med ind i anden halvleg, hvor han forsvandt lidt, indtil til sidst hvor han igen bød ind med flere gode aktioner.

Bruno Fernandes – 7
Har vi for høje forventninger på grund af portugiserens første kampe for klubben? Leverer flot i første halvleg, hvor han også får en assist. Falder ligesom Fred ud af kampen i anden, men laver et par gode aktioner inden sin udskiftning.

Daniel James – 8
Leverer den bedste præstation meget længe. Det kan være, Bruno Fernandes lige dasker ham på kinden i omklædningsrummet, for han burde måske i to situationer have spillet bolden bagud i feltet, men han er den klart farligste offensivspiller i anden halvleg.

Anthony Martial – 8 (kampens spiller)
Scorer et mål og leverer generelt en virkelig flot angriber præstation, hvor han flere gange holder fast i bolden og får medspillerne med. Måske Ighalo har lært ham et par tricks?

Odion Ighalo – 7
Lidt imod vores gængse præmis får Ighalo en karakter, selvom han kun er på banen i små ti minutter. Men han leverer en fuldstændig forbilledlig indskifterpræstation, som alle unge spillere kan tage ved lære af. Kommer med rette engagement, og gør de helt rigtige, simple ting på bolden, i en situation hvor United skal have tiden til at gå.

Scot McTominay og Eric Bailly er uden for bedømmelse.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United farver igen Manchester rød

Næste artikel

Målscorer McTominay havde læst Ederson

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share