Mads Timm til Norge

Den unge dansker har i de sidste par uger vist godt form. Blandt andet scorede han to mål, da reserveholdet i sidste uge vandt over Birmingham. Mads Timm…

Den unge dansker har i de sidste par uger vist godt form. Blandt andet scorede han to mål, da reserveholdet i sidste uge vandt over Birmingham. Mads Timm, som kommer før spillede i OB, har en gang optrådt for Manchester United første hold. Dette var mod Maccabi Haifa sidste år i Champions League.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

”Viking og Manchester United er enige om en lejeaftale af den danske angriber Mads Timm. Den varer til vores sidste kamp i forårssæsonen den 4. juli. Det er en meget lovende spiller som kommer. Vi har set ham flere gange, og vi syntes det var interessant at hente ham nu. United og spilleren selv syntes også at det var interessant at tage til Viking en halv sæson. De har store planer for den danske angriber.” fortalte Vikings administrerende direktør Bjarne Berntsen til Vikings officielle hjemmeside www.viking-fk.no.

Tidligere på sæsonen var der tale om, at Mads Timm skulle udlejes til den belgiske satellitklub Royal Antwerp, men dette blev aldrig til noget da Mads Timms kæreste ikke kunne få visum til Belgien.

Mads Timms første kamp for Viking ser ud til at blive en venskabs kamp mod Sogndal på fredag i denne uge.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Carroll står i mål mod Arsenal

Næste artikel

Tilsyneladende ingen interesse fra United

Relaterede artikler
Gå til siden

Pellistri håber på minutter

Efter en skade har holdt den 20-årige Facundo Pellistri ude, er han nu klar til at kæmpe om minutterne på førsteholdet
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share