Magnier truer United

John Magnier og JP McManus beviser nu, at de bestemt ikke er gode ejere for klubben.

De to irske-hesteejere, som forleden købte sig til over 25% af klubben, og derfor er under 5% fra, at skulle byde på en total overtagelse af klubben, har ifølge Sunday Times, skrevet et brev til Manchester Uniteds bestyrelse, hvori de sætter spørgsmålstegn ved Uniteds spillerkøb, og køb som er sket igennem Sir Alex Fergusons søn, Jason, som også er fodboldagent.

Der har længe været dybe bejymringer hos Manchester United fans om Magnier intentioner ved at købe det meste af United, eftersom han er blevet sagsøgt af Sir Alex Ferguson om ejerskabet af hesten, Rock of Gibraltar.
Og de bekymringer bliver nu vakt til live igen med det brev, som de to irere har skrevet til bestyrelsen.

Magnier og McManus skulle være utilfredse med de problemer United på det seneste har fået omkring ulovlige betalinger til agenter osv.

“Hvad vi ikke kan forstå er nødvendigheden af hemmeligholdelserne af agenternes rolle og de enorme summer, som er blevet givet til virksomheden (Jason Fergusons virksomhed. red.),” lød det i det første brev til bestyrelsen fra de to irere.

Men efter et møde i bestyrelsen gav klubben afslag på de anklager, og modtog senere et nyt brev fra de to:

“Endnu en gang vil jeg gerne have jer til, at levere nogle sande og ordentlige forklaringer om forholdene og vi vil gerne bede bestyrelseon om at genovervejere deres beslutning,” lød det i det andet brev, som blev sendt til klubben.

Samtidig truede de klubben:
“Imidlertid har vi alle vores rettigheder som aktionærer, at tage de midler i brug, som vi bliver rådet til,” afslutter de brevet, ifølge Sunday Times, som har printet flere uddrag fra breve.

Eftersom Magnier og McManus ikke har en plads i bestyrelsen, så kan de som storaktionærer indkalde til en ekstraordinært generalforsamling, hvor de kan diskutere emnet foran alle klubbens aktionærer.
Dette kan komme til pinlige sandheder i klubben.

Sir Alex Fergusons fremtid i klubben ser ud til, at blive afgjort indenfor de næste uger, og det bliver tydeligvis hverken klubben eller skotten, som skal afgøre hvornår kontrakten skal skrives.

De to parter skulle efter signende være enige om en løbende 1-årig kontrakt, men Magnier skulle have beordet klubben til, at sætte alle forhandlinger på hold.

Manchester United forsvarer transferpolitik

Manchester United forsvarede her til eftermiddag deres transferpolitik i en presse meddelse.

“Alle transfers er udført af klubbens direktører med autoriserede rådgivere.
Ligesom alle fodboldklubber, så arbejder vi ofte med FIFA-registrerede agenter.
Alle beløb til agenter er bilagt til Premier League og fra og med dette transfer vindue også offentliggjort til børsen,” lyder det i pressemeddelsen.

Forrige artikel

Optakt: 34 år siden Best scorede double-hattrick

Næste artikel

Startopstillingerne til dagens kamp

ANNONCE