Maguire: Cavani er den bedste, jeg har spillet mod til træning

Manchester United vandt søndag eftermiddag 3-2 på udebane mod Southampton i en kamp, hvor Edinson Cavani leverede et fænomenalt indhop, der imponerede United-kaptajnen Maguire.

Det var ikke en dans på roser, da United var på besøg i sydengelske, og et dårligt og uskarpt United-mandskab måtte også se sig nede med to mål i pausen. Men på trods af Southamptons kynisme på standardsituationer fik de røde djævle vendt skuden. Æren tilfalder Edinson Cavani, der med en assist og to mål, holdte Uniteds sejrstime på udebane i Premier League i live. Og især kaptajn Maguire er imponeret over den rutinerede uruguayaner.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Hans(Cavani, red.) bevægelse i boksen er fremragende. Han er den bedste jeg har spillet mod til træning. Han er hele tiden i bevægelse. Vi ved hvad han kan bringe til klubben. Det er vigtigt, at han kommer i gang nu, for han er en top klasse spiller.

Maguire fortæller også, at United spillerne, på trods af at være bagud 2-0 i pausen, ikke følte, at de var ude af kampen.

– Det var mærkeligt, for det stod 2-0 ved pausen og vi følte stadig, at vi var med i kampen. Vi vidste, at vi skabte problemer, for vi havde nogle rigtig gode chancer, siger Maguire til BBC og fortsætter.

– Det skulle være bedre(i anden halvleg, red.). Højere intensitet og udnyttelse af chancerne. Da vi kom på 2-2 føltes det som om, at der kun var et hold der kunne vinde kampen.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Hasenhüttl roser United-es

Næste artikel

Cavani risikerer karantæne efter Instagram-opslag

ANNONCE