Maguire: Cavani er den bedste, jeg har spillet mod til træning

Manchester United vandt søndag eftermiddag 3-2 på udebane mod Southampton i en kamp, hvor Edinson Cavani leverede et fænomenalt indhop, der imponerede United-kaptajnen Maguire.

Det var ikke en dans på roser, da United var på besøg i sydengelske, og et dårligt og uskarpt United-mandskab måtte også se sig nede med to mål i pausen. Men på trods af Southamptons kynisme på standardsituationer fik de røde djævle vendt skuden. Æren tilfalder Edinson Cavani, der med en assist og to mål, holdte Uniteds sejrstime på udebane i Premier League i live. Og især kaptajn Maguire er imponeret over den rutinerede uruguayaner.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Hans(Cavani, red.) bevægelse i boksen er fremragende. Han er den bedste jeg har spillet mod til træning. Han er hele tiden i bevægelse. Vi ved hvad han kan bringe til klubben. Det er vigtigt, at han kommer i gang nu, for han er en top klasse spiller.

Maguire fortæller også, at United spillerne, på trods af at være bagud 2-0 i pausen, ikke følte, at de var ude af kampen.

– Det var mærkeligt, for det stod 2-0 ved pausen og vi følte stadig, at vi var med i kampen. Vi vidste, at vi skabte problemer, for vi havde nogle rigtig gode chancer, siger Maguire til BBC og fortsætter.

– Det skulle være bedre(i anden halvleg, red.). Højere intensitet og udnyttelse af chancerne. Da vi kom på 2-2 føltes det som om, at der kun var et hold der kunne vinde kampen.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Hasenhüttl roser United-es

Næste artikel

Cavani risikerer karantæne efter Instagram-opslag

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share