Maguire: »Kampen opsummerer vores sæson«

Rasmus Højlund afgjorde straffesparkskonkurrencen i FA Cup-semifinalen og sendte Manchester United videre til finalen efter en højdramatisk kamp på Wembley. Harry Maguire blev interviewet efter kampen, som han synes er et godt billede på, hvordan denne sæsons forløb har været for Manchester United.

Manchester United er videre til FA Cup-finalen, efter de vandt en højdramatisk semifinale mod Coventry på Wembley. Det var nemlig ikke alt, der gik efter planen i kampen, hvor Manchester United smed en tremålsføring i den ordinære spilletid. Det var derfor en lettet Harry Maguire, som blev interviewet efter kampen, som han mener, at United startede godt.

– Vi fandt vejen til sidst. Vi startede kampen rigtig godt, og så indkasserede vi et sløset mål. Vi var uheldige med at indkassere det andet mål, siger Harry Maguire.

I kampens døende minutter blev ondt værre for Manchester United, der allerede havde indkasseret to mål. Wan-Bissaka ramte bolden med armen i feltet, hvorefter dommeren pegede på pletten. Maguire var ikke overbevist om, at der skulle dømmes straffe, men samtidig måtte han kreditere Coventry, der fik sendt bolden i mål og kampen ud i forlænget spilletid.

– Jeg synes, straffesparket var hårdt dømt, men al ære til Coventry. De gjorde det svært for os i anden halvleg af den ekstra spilletid, siger Harry Maguire.

Og kampen var måske et meget godt billede af Uniteds sæson, som både har budt på op- og nedture, men hvor det til tider lykkedes at vinde til sidst.

– Det opsummerer vores sæson; vi havde stor kontrol og spillede godt i 60 minutter, men så indkasserede vi et mål ud af ingenting. Det virkede som om, verden ønskede, at Coventry skulle gå videre. Men vi viste stor karakter ved at holde fast, og så var det vigtigt at vinde straffesparkskonkurrencen, afslutter Harry Maguire.

Forrige artikel

Resumé: United bookede billet til finalen trods Wembley-kollaps

Næste artikel

Highlights: Se højdepunkterne fra den dramatiske semifinale mod Coventry

ANNONCE