Maguire taler ud på BBC: Jeg skylder ikke en undskyldning

Harry Maguire fastholder sin uskyld i et interview på BBC, der er blevet sendt torsdag aften. Han frygtede for sit liv, fortæller han.

I det første interview siden anholdelsen for præcis en uge siden i dag, torsdag, fortæller Harry Maguire, at han ikke føler, han skylder nogen undskyldning for episoden på den græske ferieø Mykonos, som fik ham til at frygte for sit liv.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Jeg føler ikke, jeg skylder en undskyldning til nogen. En undskyldning er noget, du giver, når du har gjort noget forkert, siger han til BBC.

Mediet skriver, at Maguire brød sammen i gråd undervejs i interviewet, og han fortæller, han ikke kunne forstå det, da han hørte, han var blevet fundet skyldig i anklagerne.

I sin side af historien fortæller United-kaptajnen, at civilklædt politi, der ikke gav sig selv til kende, kaldte Maguire og hans venners minibus ind til siden, kastede dem ud af bussen og begyndte derefter at slå ham på benene og sige, at hans karriere var forbi.

Med håndjern på den ene hånd forsøgte Maguire at flygte, da han ikke anede, hvem mændende var, forklarede han. Han afviser klart, at han har slået ud efter politimænd eller forsøgt at bestikket nogen.

– Situationen har selvfølgelig gjort det svært for en af de største klubber i verden, og jeg fortryder, at jeg har sat klubben og fansene igennem det her – men jeg gjorde ikke noget forkert, siger han.

Tirsdag aften blev Maguire kendt skyldig i de tre anklager, der var mod ham.  En dom som han og hans advokater officielt appellerede onsdag, og som følge af retsprocessen nulstiller det dommen, der blev afsagt tirsdag.

Hvornår appelsagen skal foregå ved vi endnu ikke.

Køb den nye Manchester United tråje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Henderson: United betyder alverden for mig

Næste artikel

MEN: United udlejer målmand til Huddersfield

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share