Makelele i hårdt angreb på Fergie

For med Chelsea på nippet til et nyt mesterskabsguld kan Makelele ikke dy sig for at komme med en ordentligt sviner i retning af Sir Alex Ferguson….

For med Chelsea på nippet til et nyt mesterskabsguld kan Makelele ikke dy sig for at komme med en ordentligt sviner i retning af Sir Alex Ferguson.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Makelele kan øjensynligt ikke klare Fergusons mindgames, for i hvert fald tager den tidligere Real Madrid-spiller tingene bogstaveligt som få andre. Det viser dagens udtalelser til sensationsavisen News of the World.

“Jeg læste, hvad Ferguson sagde før vores kamp i Bolton, og jeg var ved at dø af grin. Jeg synes faktisk han var rigtig sjov grænsende til at være naiv. Jeg gad ikke se deres kamp mod Sunderland, men jeg fik mig da et godt grin, da jeg så resultatet. Det må have været dommerens skyld også denne gang.”

“Chelsea er overhovedet ikke arrogante. Arrogance er, når andre går ud og spår et nederlag og så selv træder i spinaten. Det er kun tabere, der kan finde på sådan noget, så i den forstand kan man godt kalde Ferguson en taber. Han må hellere vænne sig til de andenpladser,” siger Makelele.

Mon ikke man kan vente et eller andet form for svar på den…

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Heinze klarede testen

Næste artikel

Liverpool-fans ER verdens bedste

ANNONCE