Man Utd giver update på Greenwood

Manchester United har onsdag givet en opdatering på undersøgelsen af Mason Greenwood.

I ret lidt officiel notits på klubbens hjemmeside har Manchester United onsdag bekendtgjort at klubben er tæt på en afgørelse af Mason Greenwoods fremtid i klubben.

Men klubben fortæller også at ingen beslutningen endnu er truffet.

Ifølge klubben har den lavet en tilbundsgående undersøgelse blandt en række af klubbens stakeholders – fra spillere af begge køn til fans, medarbejdere og sponsorer.

Klubben noterer sig at den tager et særligt hensyn til Mason Greenwood som ung spiller, arbejdstager og senest nybagt far.

Men undersøgelsen er fortsat ikke helt færdig og til syvende og sidst, så ligger afgørelsen af Mason Greenwoods fremtid ikke hos Erik ten Hag, men hos klubbens direktør Richard Arnold.

3 kommentarer
 1. Man skulle tro, at de ellers har haft tid nok til at undersøge holdningerne hos de, i artiklen, nævnte stakeholders. Det er godt nok en langsommelig proces.

  Anyways, som jeg har skrevet tidligere:
  “Dobbeltmoralskheden længe leve.
  Der var ingen kvinder/mænd (så vidt jeg ved), der brokkede sig da vi hentede den “vidunderlige” Cristiano hjem til klubben. Dette på trods af at have en lignende sag hængende over hovedet for år tilbage. Dengang han tydeligvis havde betalt tys-tys-penge til kvinden for at holde tæt omkring… Voldtægt/Seksuelt overgreb(?) på et hotel i Vegas.
  Cristiano blev derimod hyldet for at komme tilbage til Manchester. Vor herre bevares.
  Men nej nej, ingen reflekterer over denne situation. Ikke engang vores kære oldtrafford.dk – og heller ikke store medier i indland/udland. Garanteret fordi ingen tør tage debatten i frygt for at lande i en shitstorm på baggrund af hvad der kunne være en kontroversiel stillingtagen. Hellere følge med strømmen og folkedomstolens holdning, så er alt godt.

  Er det bare fordi det var en anden tid dengang med Cristiano (ingen metoo eller krænkelsesparathed)? Greenwood er for fanden en af vores egne drenge modsat ham (Cristiano).”

 2. Voldtægt eller forsøg herpå vil altid være diskvalificerende i min optik.

  Men i Greenwood sagen er der ingen tiltale for dette, der var en efterforskning, der var sigtelser men intet førte til en egentlig tiltale ved domstolene.

  Så må udgangspunktet jo være indlysende, manden er uskyldig.

  Som det ser ud nu giver det åbenbart helt urimeligt bagslag at der ikke har været en egentlig frifindelse ved domstolene, og dette skyldes 100% den tid vi lever i med woke og metoo tendenserne.

  At Greenwood har opført sig som en klovn tror jeg ikke nogen er et sekund i tvivl om, som mange andre unge menneske har knægten sikkert haft en skidt adfærd, og den økonomiske uafhængighed i den alder har sikkert også haft en uheldig indflydelse, dette er selvfølgelig ren spekulation langt hen af vejen fra min side.

  Klubben har været alt for nølende i sagen, efter alle juridiske skridt blev droppet burde klubben have været meget hurtigere ude end tilfældet er.

  Greenwood skal have en chance til, ligesom alle andre unge mennesker bør have når de træder ved siden af, og selvfølgelig skal klubben være dem der hjælper her, alt andet vil være dårlig stil.

  Mht Ronaldo sagen er der en klar problemstilling som klubben bør forholde sig til, også selvom manden heldigvis er fortid på Old Trafford

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel
Trafford pub ved Old Trafford

Ikonisk pub nær Old Trafford lukket

Næste artikel

20 år siden Ronaldo gjorde debut

ANNONCE