Manchester United afviste bud på Solskjær

Den norske fodboldklub, Molde, lavede i januar måned et tilbud på den norske landsholdsspiller, Ole Gunnar Solskjær. Molde tilbød Manchester United at…

Den norske fodboldklub, Molde, lavede i januar måned et tilbud på den norske landsholdsspiller, Ole Gunnar Solskjær.

Molde tilbød Manchester United at låne Solskjær, hvor han så kunne komme i form igen efter hans langvarige karantæne, som han pådrog sig tidligere på sæsonen. En skade som medførte, at Ole Gunnar Solskjær måtte opereres.

Molde er den klub, hvor Manchester United hentede Ole Gunnar Solskjær for £1,5 millioner i 1996, så Molde har sikkert troet, at de ville have en fordel med henhold til det, at Ole Gunnar Solskjær taler sproget, og at han og Manchester United måske ville tage glædeligt imod et tilbud fra Molde.

“Jeg talte med Jim Solbakken (Solskjærs agent red.) om det. Det ville have været fantastisk, hvis vi kunne have gjort det, og hvis Ole Gunnar og Manchester United havde lyst til det,” sagde Molde-direktør, Espen Silseth, til norske VG.

“Hvis han havde været interesseret i at få kamptræning i løbet af foråret og sommeren, ville det havet været interessant for os. Men de (Manchester United red.) vil have ham til at træne alene oppe i Manchester før næste sæson,” afsluttede Silseth.

Forrige artikel

Tilsyneladende ingen interesse fra United

Næste artikel

Saha bliver klar til søndag

ANNONCE