Manchester United på vej til Danmark?

Den danske superligaklub, AaB, har sendt en invitation til en miniturnering til Manchester United.

Det er Onside.dk, som kan fortælle at AaBs nye adm. direktør, Tom Matthiesen, har sendt en invitation til Old Trafford.
“Manchester United er én blandt mange klubber, vi gerne vil have med i en miniturnering i 2004, hvor AaB er et af tre-fire hold. Vi har gode konkrete dialoger i gang på forskellige niveauer med flere klubber. Når det er mere konkret, melder vi ud, hvem det bliver, men ikke endnu for ikke at stille for store forventninger og måske skuffe nogen,” fortæller Tom Matthiesen til onside.dk.

Ifølge Onside.dk så melder Uniteds presseafdeling dog, at klubben ikke regner med at tage til Skandinavien til næste år pg.a. EM og fortæller yderligere at sommerprogrammet ikke er fastlagt endnu.

Tom Matthiesen er tidligere direktør i FC Århus, som for over 1 år siden havde netop Manchester United på besøg.
Dette skete dog pg.a. United havde spurgt Brødnby om at spille en træningskamp, som de tidligere har gjort, men de daværende danske mestre kunne ikke spille den pågældende dato pg.a. Champions League kvalifikation.

Tom Matthiesen indrømmer dog også overfor Onside.dk at muligheden for at se Keane og co. i Aalborg til næste år er lille:
“Det er lidt forskelligt i forhold til sidste år, hvor de på forhånd havde planlagt en skandinavisk turné og skulle finde et sted at spille i Danmark. Men de havde et godt ophold, så det er naturligt at spørge, om de vil gentage det.”

Det forundrende ved Uniteds svar til Onside.dk er at de ikke regner med at sige ja, pg.a. EM, men samtidig har klubben jo meddelt at de ved alle ulige år vil tage turen til Asien eller USA på turne, og i de lige blive indenfor i Europa, så hvis de ikke vil deltage i en træningskamp pg.a. EM, så vil vi måske ikke se United på dansk jord i en venskabskamp?

Onside.dk kan desuden fortælle at AaBs unge talent, Kenneth Stenild, skal til prøvetræning på Carrington i uge 45.

Forrige artikel

Fletcher skriver under og kommer på landsholdet

Næste artikel

Stuttgart keeper: Ronaldo filmede

ANNONCE