Manchester United vinder i vanvittigt comeback

Fra 0-2 til 3-2 på 45 minutter. Læs resumeet her:

Manchester United skulle søndag eftermiddag forsøge, at hente sin ottende udebanesejr i træk i Premier League. Donny van de Beek, der spillede en god kamp i midtugen, var blevet kvitteret med en plads i startelleveren. 

Donny van de Beek og resten af Manchester United-holdet kom ud til kampen med et højt pres, i et forsøg på, at være bedre rustet mod Southamptons samme høje presspil. 

Og det gav til dels pote, for United kom frem til tre 100% chancer, som hverken Mason Greenwood eller Bruno Fernandes kunne formå, at udnytte. 

I stedet udnyttede Southampton to dødbolde, og lige pludselig var United bagud med 0-2 ved pausen. 

Anden halvleg blev vendepunktet for Manchester United. Dean Henderson erstattede en skadet David de Gea, mens Edinson Cavani tog over for Mason Greenwood, der ikke spillede hans bedste kamp. 

Chancerne blev flere og flere til United i anden halvleg, i takt med, at Southampton-spillerne begyndte, at blive trætte. 

Efter en times spil fik United slået hul på bylden, med en reducering til 1-2, hvor Bruno Fernandes udnyttede et indlæg fra Edinson Cavani. 15 minutter senere var rollerne så byttet om, hvor et afrettet skud Fra Bruno Fernandes endte i hovedet på Edinson Cavani, der scorede til 2-2. 

I det 92’ minut kom forløsningen så! Og endnu en gang var Cavani på pletten. Rashford havde fået bolden på venstre kant, og sendte et indlæg afsted mod Cavani, der på international topklasse sikrede sejren. 

Manchester United – Southampton: 3-2

Målscorere: Jan Bednarek 23’, James Ward-Prowse 33’, Bruno Fernandes 60’ Edinson Cavani 74’ 92’

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Startopstilling: Van de Beek igen med fra start

Næste artikel

Solskjær: United giver aldrig op

ANNONCE