Manchester Uniteds skal igen til Spanien i næste runde af Europa League

Manchester United møder i næste runde af Europa League et spansk hold fra Sevilla.

Efter gårsdagens triumf mod Barcelona, var Manchester United med i bowlen, da der i dag blev trukket lod til ottendedelsfinalerne i Europa League i Lyon.

Manchester United møder i næste runde det sydspanske hold Real Betis, der i øjeblikket ligger på 5. pladsen i den bedste spanske række.

Kampene spilles  9. marts og 16. marts, og den første kamp spilles på Old Trafford.

Årets finale spilles i Budapest d. 31. maj.

3 kommentarer
 1. Real Betis bliver ikke nogen walkover, men vi er helt sikker favoritter til at gå videre der, men når det så er sagt, så er Real Betis et hold som med jævne mellemrum driller de store klubber i Spanien, også ligger de 5 pladsen i ligaen..🙂

  Men vi vinder og går videre over 2 kampe, det er ganske overbevist om med den form vi er i, vi er et rigtig rigtig godt sted, med rigtig mange spillere som levere på et rigtig højt niveau..
  ❤️🖤GGMU FOREVER❤️🖤

 2. Martin

  Du har helt ret, Betis er en svær udfordring vi skal være på vores top game i begge kampe, men vi er favoritter her.

  GGMU

 3. Har vi det ikke generelt svært mod spanske hold? 🤔 Betis er en grim størrelse, men slet ikke på niveau med sidste sæson. Vi kan sagtens ryge ud til dem, men så tror jeg det bliver fordi, at vi spiller så mange kampe i så mange turneringer, med de samme spillere.. Stimen må, naturligt, få knæk på et tidspunkt..

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Times: Garnacho tæt på ny United-kontrakt

Næste artikel

Blog: Barca-triumfen set fra Himalaya

ANNONCE