Mandagens rygter

Transfervinduet begynder at nærme, sig og som altid bliver Manchester United sat i forbindelse med alverdens spillere. Her er dagens overblik over dagens transferrygter i Manchester United.

Foto: Koen van Weel – Pool/Getty Images

Mandag den 13. maj

Denzel Dumfries er tidligere blevet rygtet til Manchester United, og det bliver han igen i dag. Det italienske medie Gazzetta dello Sport kæder nemlig den hollandske højreback sammen med Manchester United. Inter-spilleren, som også Aston Villa skulle være interesseret i, har angiveligt et prismærke på 30 millioner euro.

Manchester United vil gerne skrive kontrakt med Jean-Clair Todibo til næste sæson. Det skriver det engelske tabloidmedie The Sun. Todibo spiller for den franske klub Nice, som Sir Jim Ratcliffe også ejer. Den 24-årige franske forsvarsspiller har kontrakt med Nice indtil sommeren 2027.

Endnu engang er Frenkie de Jong blevet sat i forbindelse med Manchester United. Erik ten Hag ser efter sigende en stor stjerne i den hollandske midtbanespiller, og han ønsker derfor igen at forsøge at bringe ham til Old Trafford. Det skriver The Mirror.

2 kommentarer
 1. Jeg så da gerne en bagkæde med: Dumfries, Todibo, Martinez, Frimpong – og så Frenkie de Jong foran dem sammen med Mainoo.
  Hvem der så skal til på kanterne og den offensive midt er jeg mere i tvivl om.

 2. Et af Tirsdagens hotte rygter beretter om Thomas Frank står højt på en liste over en evt ny manager i United såfremt EtH for sparket.

  Det kunne være interessant at se hvor han kunne tage holdet hen….

  Måske han om nogle kunne få det bedste ud af Eriksens offensive evner og blik for spillet…..

  Jeg tager sgu ja hatten på her.😉

  Franks styring af Brentford er imponerende godt gået, meget smalt budget, stærkt rekruttering, og maximalt output fra spillerne….

  Whats not to like 😊

Skriv et svar
Forrige artikel

Nu er det slut med at arbejde hjemmefra i United

Næste artikel

Officielt: Varane forlader Manchester United

ANNONCE