Mark Hughes skal tilbage til United

Engelske BBC melder om en snarlig tilbagekommen af Mark Hughes til Manchester United. Han skulle efter deres oplysninger være på Sir Alex Fergusons egen ønskeliste over, hvem han mener der vil være kvalificeret til at overtage assistenttræner jobbet efter Carlos Queiroz.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Carlos Queiroz udtaler sig

“Alex har arbejdet hårdt i lang for at få Mark om bord”, skulle den tidligere assistenttræner, og nu Real Madrid træner, have sagt til News of the world

Han udtaler videre:
“Han forsøgte at få fat i ham i november, men det var svært fordi Hughes krævede for mange penge.”

Landstæner jobbet et problem?

Et problem for Sir Alex Ferguson kan være at Mark Hughes i øjeblikket er landstræner for sit hjemland, Wales. Men det walisiske fodboldforbund udtaler:
“Manchester United er den største klub i verden, og vi kunne aldrig finde på at stå i vejen for Mark, hvis han ønskede et skifte.”

Det walisiske fodboldforbund udtalere videre, at de dog ikke har hørt noget fra Mark omkring et skifte til Manchester United, og håber på, at han vil udfylde sin 3-årige lange kontrakt.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Diego får problemer med FIFA

Næste artikel

Pele: Et skifte til United vil være godt

Relaterede artikler
Gå til siden

Guardiola: Kunne have scoret flere mål

Efter Manchester Citys sikre sejr over Manchester United var Pep Guardiola tilfredse med kampens udfald, men savnede dog noget fra nogle spillere.
ANNONCE
Total
0
Share