– Martial giver nye muligheder

Ander Herrera mener, at Anthony Martial giver noget nyt til holdet.

19 år og med et prisskilt som de fleste må knibe sig i armen over. Det er faktum for Uniteds nye angrebs håb, som allerede har fået sin debut både i Premier League og Champions League. 

Det blev til et fremragende mål mod Liverpool, mens spilleren viste sin store evne som spilstation i Champions League-kampen, hvor han flere gange viftede PSV-spillerne væk med sin fremragende fysik. Et par opløftende præstationer, som ikke gør forventningerne mindre blandt fansene. 

Ander Herrera spillede i Champions League-kampen en dybere rolle med Juan Mata tættere på Matrial på 10er position. Han er glad for de ting, som Matrial er kommet ind og bidraget med her i starten. 

– Sproget er selvfølgelig helt nyt for ham, som det var for mig i sidste sæson. Morgan og Fellaini er dog gode til at hjælpe ham med den kløft, siger Herrera til Manutd.com

– Han er en spiller med nogle gode egenskaber, som ingen andre i truppen besidder. Han er god til at løbe i hullerne, når midtbanespillerne kigger fremad. Vi kan altid finde ham, fordi han er så hurtig og mobil, og jeg synes, han er en god spiller, som bidrager med nye ting til holdet. 

Om Matrial er at finde i startopstillingen i weekenden er ikke til at sige. Wayne Rooney forventes klar, men om det bliver i en 10er position og med Matrial helt på toppen, det får vi først opklaret på søndag. 

Brug for tips og rådgivning til at se Manchester United live på stadion? Læs vores guide her 

Forrige artikel

Moreno om Shaw-skade: Jeg fik bolden

Næste artikel

Butt roser ung duo efter PSV-sejr

ANNONCE