Moreno om Shaw-skade: Jeg fik bolden

PSV-stopperen Héctor Moreno er fortsat ganske ked af, at han forårsagede en voldsom skade på Luke Shaw, men insisterer på, at han fik bolden i tacklingen.

Det kan godt være, Luke Shaw brækkede benet to steder, men tacklingen fejlede ingenting. Det fastholder manden bag tacklingen, PSV Eindhovens Héctor Moreno.

Han mener, at den var fair.

– Nej, nej, jeg fik bolden. Jeg kiggede tilbage for at se, hvor bolden røg hen, og den var over mål, siger stopperen til Eindhoven Dagblad.

– Han lå på banen og havde mange smerter, og da indså jeg, at noget var galt, at noget slemt var sket. Når spillere filmer og sådan noget, viser de ikke så meget smerte. Jeg så hans smerte og vidste, at noget var galt, og jeg fik det dårligt med det samme.

Den mexicanske forsvarer udstikker i samme ombæring endnu en undskyldning til Shaw, som han allerede har gjort via Twitter. Selv om han mener, at tacklingen var ren, er han stadig tynget af skadens omfang.

– Jeg forsøgte ikke at skade ham, jeg ville bare have fat i bolden. Det var et uheld, men der er store konsekvenser. Han er ude i lang tid nu, han har været gennem en operation, og jeg håber og beder bare for ham og hans familie.

Brug for tips og rådgivning til at se Manchester United live på stadion? Læs vores guide her 

Forrige artikel

Uniteds fald i UEFA-rangeringen

Næste artikel

- Martial giver nye muligheder

ANNONCE