Martial ser frem til Liverpool-kampen

Anthony Martial ser frem til mødet mod Liverpool senere i dag. Et opgør der bringer gode minder for franskmanden.

Den 12. september 2015 fik unge Martial sin debut for United mod Liverpool. 15 minutter inde i sin debut udfordrede den unge angriber først Martin Skrtel, og efterfølgende sendte han bolden ind bag Mignolet med en afslutning, der siden er blevet et kendetegn for Martial.

Glemt var pludselig det enorme prisskilt, United havde hentet stortalentet for, og mange var enige om, at her var en stjerne i svøb. 

I dag står den så igen på det store opgør mellem de to evige rivaler, og Martial husker med glæde tilbage på det seneste opgør.

– Det er en kamp med megen intensitet, som der er virkelig vigtig for fansene. Samtidig er det en af de meste sete kampe i verden, fortæller angriberen til MUTV.

– Fra det øjeblik jeg kom her, fik jeg at vide, at vi stod overfor at skulle møde vores måske største rivaler. Så det var dejligt, at jeg formåede at komme på banen og få scoret. Fra start vidste fansene også, hvad jeg kunne, så det var en god start i klubben.

I den efterfølgende tid leverede franskmanden flotte præstationer. Blandt andet scorede han to gange i 3-2 sejren over Southampton. At få den tillid fra Louis van Gaal sætter han megen pris på.

– Det har hjulpet mig meget, at manageren har vist mig tillid. De ting, jeg har opnået her i United, er takket være manageren og mine holdkammerater. 

Køb nu din billet – Der er kun få billetter til det store supportertræf den 7. februar i København tilbage. Få sikret sin plads inden der er udsolgt.

Supportertræf med Mads Timm den 7. februar

Forrige artikel

U18: Tiende nederlag i træk

Næste artikel

Manchester United blokerer for Valdes-exit

ANNONCE