Mason Greenwood sætter ord på ‘uvirkelig’ sæson

Supertalentet Mason Greenwood sætter i et interview med MUTV ord på hans første rigtige sæson som seniorspiller for Manchester United.

Mason Greenwood nyder i den grad tilværelsen i hans første rigtige sæson som seniorspiller. Det er indtil nu blevet til 10 mål og fire assist spredt over diverse turneringer.

I et interview med MUTV sætter det 18-årige supertalent ord på hans tid i United siden debuten mod PSG i sidste sæsons sensation.

”Alt er gået så hurtigt, og jeg har været nødt til at tage alt til mig og lytte til, hvad manageren og de andre spillere har at sige. Det har været en hård rejse, og jeg er ikke i nærheden af, hvor jeg vil være endnu. Jeg fortsætter med at arbejde hårdt, fortæller Greenwood.

”Men hvis nogen sagde til mig i starten af sæsonen, ’du vil score 10 mål for Manchester United i din første sæson’, så ville jeg have taget det med det samme. Det har jeg gjort nu, og nu jeg vil have mere.”

Greenwood har gennem sæsonen mødt meget ros på baggrund af hans “coolness” foran målet, hvor flere har sammenlignet hans sparketeknik med Robin van Persie. I interviewet uddyber Greenwood selv, hvor han ønsker at bygge mere på.

”Hovedstødsmål. Jeg har ikke scoret på hovedstød for førsteholdet endnu, og det ville være dejligt at gøre det i denne sæson.

”Hvis jeg arbejder på mine hovedstød, ville det sandsynligvis få mig to eller tre ekstra mål om en sæson, så hvis jeg arbejder på det, kan jeg virkelig score flere.”

Greenwood tildeler Solskjær og assistent McKenna en stor del af æren for hans førsteholdssucces.

”Ole [Solskjær] er en stor grund. Han har gjort det selv og ved hvad han taler om. Alle lytter til ham. Han hjælper mig meget. Det samme gælder Kieran [McKenna]. Han var der i min første sæson for ungdomsholdet, og nu er han med førsteholdet.”

Selvom den 18-årige englænder beskriver denne sæson som “uvirkelig” er han ikke i tvivl om, hvad fremtiden skal bringe.

”Jeg vil markere mig i klubben og score så mange mål, som jeg kan. Jeg vil vinde trofæer i United ligesom enhver ung dreng, der kommer fra akademiet. Det ville være fantastisk at få en af dem snart.”

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Scholes har sine tvivl om Ighalo

Næste artikel

Carrick imponeret over Freds tilvænning til Premier League

Relaterede artikler
Total
0
Share