Mata: Det perfekte resultat

Dagens straffesparksskytte er glad for de tre point mod West Bromwich, men indrømmer også, at Tony Pulis’ tropper var svære at bryde ned.

Juan Mata scorede på det straffespark, Anthony Martial tilkæmpede sig i overtiden mod West Bromwich. Den målfarlige spanier er yderst tilfreds med dagens indsats.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Jeg synes, vi spillede god fodbold i første halvleg, men vi havde lidt problemer i anden halvleg. Men det er det perfekte resultat at tage på landsholdspause med, siger Mata ifølge BBC.

– Vi vidste, de ville komme for at forsvare og så satse på Salomon Rondon i et kontraangreb. Men vi var tålmodige nok. Selvfølgelig vil vi gerne angribe – men nogle gange er det bare svært på grund af modstanderen.

Med dagens scoring er Juan Mata nu Premier League-topscorer for Manchester United i denne sæson. Fire scoringer er det blevet til for spanieren.

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Sikker sejr over West Brom

Næste artikel

Van Gaal: Lingard har grebet chancen

Relaterede artikler
Gå til siden

Anti-Glazer tiltag fra flere fronter

Den tidligere Manchester United-direktør Michael Knighton har bekræftet, at han sammen med andre planlægger et købstilbud for at få Glazer-familien ud af klubben, Samtidig planlægger fangrupperinger endnu en Glazer-protest i hjemmekampen mod Liverpool d. 22 august.
ANNONCE
Total
0
Share