Mata: Fellaini har vundet fansene over

Marouane Fellaini har ikke altid haft det bedste forhold til Uniteds fans, men spørger man Juan Mata, så var gårsdagens mål til 2-0 et vendepunkt for belgieren.

Der har været megen kritik af Fellaini, siden han i 2013 blev hentet af David Moyes. Belgieren blev billedet på Uniteds rædselsfulde sæson under Moyes, og det har været svært for den lange midtbanespiller for alvor at vinde fansene over.

For en måneds tid siden begik han et klodset straffespark mod Everton, og weekenden efter blev han buhef af, da han varmede op i kampen mod Tottenham på Old Trafford. Efter gårsdagens mål får han nu støtte af Juan Mata, der tror på, at det er et vendepunkt for belgieren.

– Jeg er meget glad på Fellainis vegne, for han har haft en svær tid, ligesiden han kom her til. Målet vil virkelig løfte hans selvtillid, og det var rart at høre fansene synge hans navn. Det var fortjent, siger Mata til The Daily Express.

– Han er en stærk karakter med megen erfaring. Han er 29, så han har prøvet meget. Men det er aldrig rart at spille på din hjemmebane og føle, at der er dårlig stemning omkring dig. Selvtillid er vigtigt for alle spillere, og forhåbentlig har han nu fået sin tilbage.

Efter scoringen løb Fellaini ud til Mourinho og gav en krammer. Mata tror, det var for at vise sin taknemmelighed over den støtte, som den portugisiske manager har givet ham.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Merson: United er med i titelkampen

Næste artikel

- Liverpool-kampen er afgørende

Relaterede artikler
Total
0
Share