Mata: Ligeglad hvor jeg spiller

Juan Mata insisterer, at han er ligeglad, hvor på banen han spiller.

Torsdag aften startede Juan Mata på venstrekanten mod Arsenal. Det var hans tredje position i ligeså mange kampe for Manchester United – højrekant mod Stoke City, bag Van Persie på sin debut. Den 25-årige spanier insisterer dog, at det ikke rør ham at spille forskellige positioner.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Igennem min karriere har jeg spillet på venstrekanten, på højrekanten og bagved angriberen. Jeg spiller bare, hvor manageren vil have mig til at spille, siger Mata til Sky Sports.

I sin korte tid på Old Trafford har Mata kun oplevet at være på det vindende hold en enkelt gang. Boldkunstneren er dog stadig godt tilfreds med skiftet.

– Jeg er glad for at være her. Meget glad. Jeg nyder mit fodbold og får spilletid. Jeg er i en meget, meget stor klub, og jeg håber, at vi slutter sæsonen godt af.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United drager til Dubai

Næste artikel

CHL-fravær kan koste dyrt

Relaterede artikler
Luke Shaw jubler efter en scoring for England
Gå til siden

Shaw om startplads: Enig i bænkning

Luke Shaw er blevet skiftet ud til fordel for Tyrell Malacia i Uniteds startellever. Englænderen indrømmer dog, at han er enig i Ten Hags beslutning, da der var brug for at lave ændringer.
ANNONCE
Total
0
Share