Mata roser FCK efter en hård fysisk kamp

Juan Mata indrømmer, at United er fysisk hæmmet af det hårde kampprogram, og roser samtidig FCK for deres præstation.

Der skulle 120 minutter til før der faldt en afgørelse Europa League-kvartfinalen mod FCK. En forholdsvis jævnbyrdig affærre, hvor Ståles-troppper ikke lod sig hæmme af underdog-rollen.

I den forlængede spilletid foretog Solskjær sin første offensive udskiftning i form af Juan Mata. En udskiftning, der var medvirkende til at United nu kan se frem mod en Europa League-semifinale. Den spanske troldmand var også tilfreds med sejren selvom holdet led fysisk under det hårde kampprogram.

– Holdet er fysisk træt. På dette stadie af sæsonen er det vigtigt at vinde kampe som i dag. Vi bliver i Tyskland i ganske lang tid og forhåbentlig kan vi vinde [Europa League].

United havde 26 skudforsøg, hvor 14 af dem var inden for rammen. Især i den forlængede spilletid var de rødklædte tæt på at score i flere omgange.

– Begge hold blev lidt trætte, og der var flere pladser og flere chancer [i den forlængede spilletid, red.]. De spillede noget god fodbold og stor kredit til dem. Vi kunne have scoret flere mål i den forlængde spilletid, men vi er videre.

– De spillede god fodbold i deres sidste kamp. Vi scorede et mål, selvfølgelig er vi lykkeligere, når vi scorer mere, men nu er det tid til at komme sig, vente og  herefter finde ud af, hvem vi møder i næste runde, fortæller Mata.

I semifinalen venter der enten Sevilla eller Wolves. Deres kamp spilles tirsdag kl. 21.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Karakterer: Martial er Uniteds bedste på en ellers gumpetung aften

Næste artikel

Solskjær: Vi fortjente det

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share