Mata ser frem til at vinde sit første trofæ med United

Juan Mata glæder sig til FA Cup-finalen på Wembley og udsigten over at kunne vinde sit første trofæ med United

Der er stadigvæk CL-deltagelse at spille for, og der skal stadigvæk spilles lidt fodbold inden United slutter sæsonen af d. 21 maj med FA Cup-finalen mod Crystal Palace.

Men Juan Mata ser allerede nu – naturligt nok – frem til opgøret på Wembley, og glæder sig over udsigten til at løfte sit første trofæ i den røde trøje.

– Da jeg var dreng vandt Manchester United altid turneringer, og kæmpede med om titlen. Der er gået to sæsoner uden et trofæ, og jeg ser frem til at løfte mit første trofæ her, udtaler han ifølge Manchester Evening News, og understreger, at intet tages for givet i United-lejren forud for opgøret:

– Men vi skal først vinde finalen, den er ikke vundet endnu. Vi spiller mod Crystal Palace og det bliver hårdt, men alle glæder sig.

Spanieren har dog samtidig øjnene rettet mod at nå top fire, og håber at United kan lukrere på, at Manchester City og Arsenal stadigvæk har et internt opgør til gode i Premier League.

– Vi ved, at Manchester City og Arsenal skal møde hinanden, og der får vi måske chancen. Men vi skal først vinde vores egne kampe, og vi er fokuserede på det. Hvis vi ikke vinder, er det ligemeget.

– Holdet har haft gode og dårlige øjeblikke. Jeg vil slutte stærkt af ved at score mål og lave assists.

Mata kom til United fra Chelsea i januar 2014, og har stadigvæk to år tilbage af sin kontrakt.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

De Gea scorer hattrick: Igen årets bedste

Næste artikel

Martial efter 'Årets mål'-pris: Vil betale fansene tilbage med et trofæ

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share