Mata sikrede sejren mod Wolfsburg

Juan Mata var den store helt her til aften mod Wolfsburg, da Champions League vendte tilbage til Old Trafford.

Endelig. Endelig var den klassiske hymne tilbage på Old Trafford. Efter et års tid i skyggen, var Champions League endelig tilbage på drømmenes teater.

United startede Champions League skidt, med et nederlag i Holland mod PSV. I dag gæstede tyske Wolfsburg så Manchester, og det blev en spændende kamp mellem to gode hold.

Gæsterne fik en drømmestart, og efter blot fire minutters spil lå bolden i nettet bag David de Gea. En kombination af for lidt pres på boldbeholder ude foran feltet, og ikke mindst en noget sovende Antonio Valencia der ikke fik trukket offside, gjorde det nemt for Wolfsburg at bringe sig foran.

Ikke den start United-fansene havde håbet på, menUnited kom hurtigt videre og lod sig ikke ryste af scoringen. Spillet flød fint, der var pænt med tempo i kombinationerne og der blev skabt en del gode muligheder.

Memphis Depay havde et hovedstødsforsøg og Wayne Rooney burde have bragt balance i regnskabet, men missede en kæmpe chance efter fint forarbejde af Anthony Martial.

Den helt store kreatør var dog spanske Juan Mata, som lå og smed den ene gode pasning afsted efter den anden. Efter 34 minutters spil fik Mata så den største chance i fodbold, nemlig fra straffesparkspletten. Og Mata var iskold, og fik helt enkelt scoret til 1-1.

Louis van Gaal valgte i pausen at tage Antonio Valencia ud, og satte i stedet Ashley Young ind som højreback, mens han fastholdt Matteo Darmian i venstreside af forsvaret. Bastian Schweinsteiger leverede endnu engang en fremragende præstation på midtbanen, indtil han hen mod slutningen af kampen blev erstattet af Phil Jones, hvorefter Daley Blind overtog rollen som styrmand på den defensive midtbane.

Endnu engang var Juan Mata i fokus for United, da hjemmeholdet kom på 2-1. En elegant aflevering med hælen endte hos Chris Smalling, der gled bolden i nettet, og det fine comeback var en realitet.

Det holdt dog hårdt, for gæsterne havde bestemt ikke tænkt sig bare at give United de tre point. United gik for langt tilbage på banen, hvilket gav gode arbejdsforhold for dygtige teknikere og hurtige folk som Kruse, Schurrle, Draxler og flere andre.

Men United holdt stand, og det blev dermed til første sejr i årets Champions League. Smukt var det ikke hele vejen igennem, men det blev til tre vigtige point.

I den anden kamp i puljen vandt CSKA hjemme med 3-2 over PSV, hvilket betyder at alle hold i puljen er helt lige efter de første to runder. Nu venter to spændende kampe mod CSKA, men inden da først vigtige opgør i Premier League.

Få Manchester Uniteds nye fodboldtrøjer med Martial, Memphis, Rooney osv. på ryggen

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

U19: Uafgjort mod Wolfsburg

Næste artikel

Mata: Nu er jeg straffesparksskytten

Relaterede artikler
Total
0
Share