U19: Uafgjort mod Wolfsburg

Uniteds talenter spillede i eftermiddags 1-1 mod Wolfsburg i ungdommens udgave af Champions League.

Marcus Rashford nettede endnu engang for Uniteds ungdomshold her til eftermiddag. For et par uger siden scorede det offensive stortalent to gange mod PSV, og i dag scorede han så endnu engang for United i UEFA Youth League.

Et angreb startet flot med et fint langt udkast fra Dean Henderson endte hos Rashford, der med fantastisk speed satte Wolfsburgs defensiv, inden han blev nedlagt i feltet. På det efterfølgende straffespark var Rashford sikker, og bragte United i front.

Rashford har altså nu scoret i alle kampe han har spillet i september, hvilket vil sige otte mål i seks kampe. God statistik for den unge profil, der med sin hurtighed gang på gang var en trussel for Wolfsburgs forsvarsspillere i dagens kamp.

I anden halvleg lagde tyskerne pres på United, og det var blot et spørgsmål om tid før udligningen ville komme. United var sjældne gæster foran Wolfsburgs mål, men var alligevel farlige på omstillingerne.

1-1 blev det til, da gæsterne scorede efter et langt indkast i anden halvleg, og dermed er United fortsat i spidsen af puljen, da PSV og CSKA spillede 0-0 i den anden kamp. Inden de to kampe mod russerne, deler United og CSKA førstepladsen med fire point.

Uniteds bedste i dagens opgør var højreback Tyrrell Warren, der konstant var en offensiv trussel, samtidig med han var sikker og solid i de defensive opgaver. Uniteds unge mandskab bestod altså prøven mod et noget mere erfarent tysk mandskab.

UNITED: Dean Henderson; Tyrrell Warren; Ro-Shaun Williams, Axel Tuanzebe, Cameron Borthwick; Scott McTominay (70′ Charlie Scott), Devonte Redmond (81′ Callum Whelan); Zak Dearnley, Timothy Fosu-Mensah, Callum Whelan (71′ Tosin Kehinde); Marcus Rashford.

Reserver: George Dorrington, Indy Boonen, Jake Kenyon, Kayne Roberts.

Få Manchester Uniteds nye fodboldtrøjer med Martial, Memphis, Rooney osv. på ryggen