Mata udvist i nederlag

United skulle forsøge at hente den femte sejr på stribe, da holdet på udebane skulle møde West Bromwich.

Det var ikke meget, der skete i kampens indledning. United kunne på ingen måde få tingene til at fungere. Der kunne ikke laves tre sammenhængende afleveringer, og det blev i stedet til nogle høje bolde og mange frispark.

Det virkede til, at det passede hjemmeholdet meget godt, da de i et par situationer blev farlige på dødbolde.

Efter 25 minutter blev det straks værre for United. Mata modtog sit andet gule kort inden for få minutter efter et klodset frispark, og pludselig var det West Bromwich der stod med favoritværdigheden

Udvisningen ændrede ikke meget på kampbilledet. Det var stadig West Bromwich, der udnyttede, at United ikke kunne få styr på spillet, og de forsøgte at lægge pres på Uniteds bagerste kæde, uden at det gav pote.

Efter 50 minutter udfordrede Anthony Martial West Bromwich-forsvaret. Han kom igennem i venstre side og fik lagt bolden til Marcus Rashford, der fik afsluttet med venstrebenet, Afslutningen ramte dog en West Browich-fod og gik til hjørne.

United startede anden halvleg fint med tanke på, at holdet var i undertal. De fik sat et pres på West Bromwich, der pludselig var dem, der ikke kunne få tingene til at fungere.

Efter 66 minutter var det imidlertid alligevel hjemmeholdet, der bragte sig foran. Et godt opbygget angreb endte ved Rondón, der tæt under mål sikkert kunne sparke bolden ind bag De Gea.

Nu var det svært at se, hvordan United skulle få vigtige point med hjem til Manchester.

West Bromwich lykkedes med at holde United fra fadet, og deres 1-0 føring kom aldrig rigtigt i fare. Et skuffende nederlag til United der aldrig for alvor kom ind i kampen. Rækken med fire sejre i træk blev dermed ikke forlænget.