Carrick: Top fire er stadig indenfor rækkevidde

Michael Carrick mener ikke, at Manchester United helt har udspillet sin rolle omkring de 4 første pladser i Premier League.

Det blev desværre til et 1-0 nederlag på udebane til West Bromwich Albion. Det skete efter at have spillet med en mand i undertal store dele af kampen.

Men selvom United ikke fik de tre point på The Hawthorns, mener midtbanespilleren Michael Carrick alligevel ikke, at top fire er helt umuligt.

-Det er stadig indenfor rækkevidde. Vi er bare nød til at vinde de resterende kampe, jeg ved godt, at det er let at stå og sige, men det er sådan det forholder sig. Vi har nogle store kampe i både Europa League og FA Cuppen og vi er nød til at være klar.

-Det er et skridt tilbage. Vi ville rigtig gerne bygge videre på den gode form og de gode resultater, så det er meget skuffende. Det at miste en mand så tidligt i kampen, gjorde det bare sværere for os. Der var ingen tvivl om, at det ændrede kampen, fordi vi hele tiden var en mand mindre i presse fortæller den rutinerede midtbanespiller til BBC.

Michael Carrick og United-mandskabet skal forsøge at ryste nederlaget af sig, når de torsdag aften drager til Anfield og møder Liverpool i Europa League.  

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mata udvist i nederlag

Næste artikel

LvG: Lidt af en mavepuster

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share