Mata: Viste, hvad vi er i stand til

Efter de seneste resultater fik Juan Mata igen plads fra start og kvitterede med et mål og en assist. Spanieren mener, at Manchester United nu er tilbage på sporet.

Juan Mata har været inde og ude af holdet i den seneste tid, men han viste igen i dag, at han er til at stole på, hvis han bliver sat i startopstillingen. Således kvitterede den lille spanier med en scoring og et målgivende oplæg.

Til Sky Sports siger Mata, at han nu for alvor tror på, at han og holdkammeraterne kan få gang i en vindende stime igen, hvis bare det flydende spil kan fortsætte.

– I dag viste vi, hvad vi er i stand til. Sidste uge var svær, men jeg tror på, at vi er tilbage igen. Jeg tror, det skyldtes bevægeligheden og intensiteten, og vi viste, at vi hurtigt ønskede at generobre bolden og spille bolden på deres halvdel.

– Hvis du spiller for en klub som Manchester United og taber en kamp eller to, så ved du, at du vil blive kritiseret. Nu har vi så vundet to i træk, og nu har vi så to yderligere før landsholdspausen.

– Det, vi ønsker, er at spille med frihed og et ordentligt udtryk. Vi følger managerens instrukser, og derefter må vi gøre, som vi ønsker. Jeg føler, vi havde det i dag med Ibrahimovic, som gik dybt ned, og Paul Pogba, der gik med frem og fandt rummene.

 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Ranieri skuffet over markeringerne

Næste artikel

- En stor spiller for mig, United og England

Relaterede artikler
Total
0
Share