Matas Blog: Det var en god præstation

Juan Mata skriver i sin ugentlige blog, at holdet leverede en godkendt præstation i braget mod Manchester City, men de var ærgerlige over ikke at kunne hive sejren hjem.

United og City spillede i går uafgjort i en kamp, der nok vil blive husket for sin intensitet snarere end for besnærende fodbold og mange afslutninger. En af aktørerne Juan Mata skriver i sin ugentlige blog på manutd.com, at der blev investeret godt fra Uniteds side, men det sidste manglede.

– Der var meget intensitet, og det var ikke så nemt at finde plads. Det var en meget taktisk kamp, hvor der ikke var så mange spillere i felterne. Som man siger, så er det vigtigt ikke at tabe, hvis man ikke kan formå at vinde. Jeg håber, at vi kan få en sejr i det omvendte opgør. Det fortjener fansene, skriver spanieren.

– Jeg synes, at vi spillede på et højt niveau. Alle ved, at City har gode spillere, men vi tillod dem ikke mange chancer. Det var en skam, vi ikke kunne vinde, men vi skal forblive positive, da vi stadig har et godt udgangspunkt i tabellen.

Det handler nu om at se frem mod de næste opgør, og Mata glæder sig til de udfordringer, der venter.

– I denne uge har vi to kampe. Først er det mod Middlesbrough i Liga Cuppen. De spiller i The Championship, men de var lige ved at rykke op sidste år, og de er igen i år med i kapløbet om en oprykningsplads til Premier League, så det bliver en opgave for os. Det er en turnering, jeg aldrig har vundet, og det vil jeg gerne i denne sæson.

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Ros til Rojo

Næste artikel

Wayne Rooney får testimonialkamp til sommer

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share