Ros til Rojo

Den argentinske forsvarsspiller spillede en flot kamp overfor Manchester Citys Kevin De Bruyne.

Marcos Rojo har haft en noget svær start på denne sæson. På sommerens preseason kom han for sent, efter han havde glemt sit pas, og derfor ikke kunne komme med det planlagte fly. Dette var Louis van Gaal ikke tilfreds med, og Rojo var langt nede i hierakiet.

Nu lader det dog til, at heldet er vendt for argentineren. I sidste uge spillede han en god kamp på Goodison og leverede en godkendt præstation i midtugens Champions League-opgør. I går stod han så overfor en af de større udfordringer, da Kevin de Bruyne skulle stoppes. Det lykkedes fint for backen, og van Gaal har også roser til Rojo.

– Rojo spillede en rigtig god kamp. Ikke kun overfor De Bruyne men også Navas. Han havde mange gode afleveringer og indlæg, så jeg er meget tilfreds med ham. Han har knap nok spillet 90 minutter hele sæsonen, så jeg er glad for, at han kunne spille hele kampen i dag, udtaler Van Gaal til MUTV.

En anden, der også gjorde en god figur, var Rojos makker i forsvaret Phil Jones. Englænderen var også glad for det, han så Luke Shaws vikar præstere i gårsdagens kamp.

– Jeg synes, Rojo var fantastisk. Han var solid defensivt, god frem i banen og havde flere gode afleveringer. Det var en toppræstation, udtaler Jones ligeledes til MUTV.

Næste opgave for United er på onsdag mod Middlesbrough i Liga Cuppen.

 

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Shaw afviser rygter: Jeg er ikke homoseksuel

Næste artikel

Matas Blog: Det var en god præstation

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share