Matas blog: Forventer trodsreaktion

Dagen efter det pinlige nederlag mod Watford skriver Juan Mata i sin blog, at han forventer en reaktion fra hele holdet.

Det var ikke efter United-standarder, hvad der blev leveret mod Watfor søndag eftermiddag. Det var egentlig kun i fem-ti minutter efter holdets udligning, at man sad med en fornemmelse af, at United ville vinde kampen.

Resten af tiden var Watford ovenpå, og de vandt en fortjent 3-1 sejr. Det var Uniteds tredje nederlag på en uge, og Juan Mata ser gerne, at holdet finder sejrsformen frem igen.

– Noget af det bedste ved fodbold er, at du hele tiden har en ny chance for at blive testet. En sejr varer ikke længe, ligesom nederlag heller ikke gør det. Nu har vi to chancer i denne uge for at vise vores kvalitet og stolthed. Vi skal reagere nu, skriver Juan Mata på manutd.com.

– Første udfordring er Northampton Town i Liga Cuppen. Vi skal have respekt for dem, da de har slået West Bromwich ud, men det er et hold, vi skal slå. I weekenden er det så de forsvarende mestre, Leicester, hvilket er en god mulighed for at sende et signal til fansene om, at vi vil vende det her.

Juan Mata kom ind i kampen mod Watford midtvejs i anden halvleg og var med til at få holdt lidt mere i bolden.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Mourinho roser Young

Næste artikel

25% på Manchester United klubtøj

ANNONCE