Ole Gunnar Solskjær: Der var åbenlyst straffespark til Ronaldo

Cristiano Ronaldo blev af to omgange nedlagt i West Hams målfelt, mens Martin Atkinsons fløjte forblev tavs.

Ole Gunnar Solskjær er efter kampen mod West Ham United frustreret over de straffespark, der efter nordmandens udsagn manglede at blive dømt.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Den første og den sidste (af de tre straffesparksappeller) var klokkeklare straffespark. Det er indiskutabelt. Forhåbentligt bliver det ikke, ”Cristiano får aldrig et straffespark,” fortæller Solskjær til Sky Sports med henvisning til to situationer i straffesparksfeltet, hvor Ronaldo henholdsvis afdriblede Vladimír Coufal og Kurt Zouma og blev nedlagt.

Udover kontroverserne i forbindelse med straffesparkssituationerne, er Ole Gunnar Solskjær godt tilfreds med aftenens præstation.

– Vi er virkelig glade for sejren. Vi spillede godt, skabte gode chancer og pressede dem til at lave fejl. Heldigvis reddede David straffesparket til sidst.

En af aftenens hovedpersoner for Manchester United var netop David de Gea, som reddede sit første straffespark siden 2016.

– Jeg tror på David, og jeg har set ham (lave en redning på straffespark før, red.). Sidste sæson reddede han et mod Crystal Palace, hvor hans fod ikke var på målstregen, fortæller Ole Gunnar til Manchester Evening News.

Derudover har Solskjær også et par roser til overs for aftenens matchvinder, Jesse Lingard.

– Jeg er virkelig glad på hans vegne, fordi fodbold har både op – og nedture, han var nede i tirsdags, og nu er han oppe igen, fortæller Solskjær til MUTV og fortsætter: 

– Du har opture, og du har nedture, og så har du opture igen. Det er fodbold, og du bliver nødt til at leve med det, og det har Jesse lært at håndtere.

Næste udfordring for Manchester United bliver på onsdag, hvor West Ham igen venter, når de to hold mødes på Old Trafford.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

Forrige artikel

Matchvinder Lingard: Det har ikke været en nem uge

Næste artikel

David Moyes trods Lingard-mål: Vi vil altid være taknemmelige

ANNONCE