Matic: Vi mangler dræberinstinkt

Manchester United skal blive bedre til at lukke kampene, når de først har etableret en føring, mener Nemanja Matic.

Det var med hiv og sving, at Manchester United igår fik sikret sig sæsonens første hjemmesejr i Premier League-sæsonen, da West Bromwich Albion med møje og besvær blev besejret 1-0 på Old Trafford. 

Det kunne dog godt være endt anderledes, for gæsterne var ganske fint med i hele opgøret, havde et par gode tilbud og blev endda tildelt et straffespark, som sidenhen blev underkendt af VAR. Men spændingen burde være blevet punkteret meget tidligere, mener Uniteds serbiske midtbanemotor.

– Når vi scorer først, så bliver vi nødt til at lukke kampen så hurtigt som muligt. En 1-0-føring er ikke godt nok, for alle hold har kvalitet og er farlige, siger Nemanja Matic til MUTV efter lørdagens kamp.

– De (West Bromwich, red.) scorede da også næsten, de havde blandt andet et forsøg på træværket, så de var hele tiden farlige. 

– Vi bliver nødt til at være mere koncentreret i offensiven, så vi kan få lukket kampen og punkteret spændingen tidligere. Det skal vi forbedre. 

Matic fik selv samtlige minutter i sejren over West Bromwich. Det var blot anden gang i ligasæsonen, at den 32-årige serber fik en hel Premier League-kamp.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Scholes bekymrer sig over Fernandes-afhængige United

Næste artikel

4.000 fans formodes adgang til engelske stadioner i december

ANNONCE