McNair lærer fra angrebsstjerner

Det unge stjernefrø Paddy McNair lærer en masse af at møde angrebsstjerner som Wayne Rooney, Robin van Persie og Radamel Falcao til træning i Manchester United.

I denne sæson er Paddy McNair blevet en del af førsteholdstruppen i Manchester United. Det betyder, at den kun 19-årige forsvarsspiller skal møde internationale topspillere som Wayne Rooney, Robin van Persie og Radamel Falcao til den daglige træning.

– Det er svært – Ikke særlig godt for selvtilliden! Det gør mig selvfølgelig bare til en bedre forsvarsspiller at møde verdensklasseangribere hver dag, siger McNair til manutd.com og fortsætter:

– Jeg ser bare frem til at arbejde videre og prøver at blive bedre hver dag. Der målscoringsstatistik taler for sig selv, så hvis jeg kan stoppe dem til træning, må jeg da gøre et eller andet rigtigt.

Paddy McNair har startet inde fire gange for Manchester United i denne sæson. Alle fire kampe har Manchester United vundet.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Holdkammerat: Wilson kan alt

Næste artikel

Startopstilling: Wilson starter inde

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share