McTominay er glad for konkurrencen om pladserne

Kampen om en startplads på Uniteds midtbane er blevet hård. Både Fred, Fernandes og Matić har vist storform, hvilket i søndags betød, at McTominay måtte tage plads på bænken i kampen mod Manchester City. Konkurrencen skræmmer dog ikke skotten, der mener, det kun er sundt for holdet.

Konkurrencen om pladserne på United midtbane er blevet knaldhård. Et noget uvant scenarie, hvor Solskjær tidligere på sæsonen har været nødsaget til at spille Pereira på den centrale midtbane i mangel af bedre. 

Situationen er anderledes nu. Både Fred, Fernandes og Matić har alle vist storform, og Pogba forventes at være klar i næste uge. Det efterlader McTominay med en stor opgave i forhold til at generobre hans startplads i midteraksen.

McTominay måtte søndag se de første 78 minutter af kampen mod City fra bænken, men på onsdagens pressemøde forklarede den 23-årige skotte, at han kun ser konkurrencen som et sundhedstegn.

– Konkurrence om pladserne er meget vigtigt. Det kan kun avle et sundt miljø. For mit eget vedkommende ønsker jeg at være den første på holdkortet. Nemanja [Matić] er fremragende spiller, og jeg kan lære meget af ham.

Solskjær fremhævede klubbens nuværende mentalitet som en vigtig faktor, hvis holdet skal gøre sig forhåbninger om at løfte et trofæ i slutningen af sæsonen. 

-Tankegangen er på vej, fokus er på vej. Scotty [Scott McTominay] vil spille, men han ønsker også, at Nemanja [Matić] skal gøre det godt. Det er ikke kun ham. Alle ved, at det er sådan i slutningen af sæsonen. Vi giver ikke bare spilletid ud. Du bliver nødt til at præstere godt.

United møder torsdag aften LASK Linz i den første af to Europa League knockout-kampe. Søndag venter Tottenham i Premier League, hvor United kæmper for at ende i top fire.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Martial tvivlsom mod Tottenham

Næste artikel

Ingen United-kampe på Den Glade Gris under Corona-lukning

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share