Medie: Darmian arbejder på skifte til Italien

Matteo Darmian arbejder på et skifte til italiensk fodbold, erfarer Manchester Evening News.

Det er ved at være længe siden, at Matteo Darmian har været inde i varmen i Manchester Uniteds trup, og det har længe lignet et spørgsmål om tid før italieneren vendte næsen hjemad igen. Nu ligner det, at han har fået inspiration fra holdkammeraterne Chris Smalling og Alexis Sanchez, som også er på vej til Serie A.

Der er ifølge det lokale Manchester-medie Manchester Evening News intet konkret bud på Darmian, som Manchester United finder tilstrækkeligt, men det forstås, at der arbejdes på at finde en italiensk klub til Matteo Darmian inden transfervinduet lukker i Italien den 2. september.

Som nævnt ovenover, vil Matteo Darmian i så fald ikke være den eneste Manchester United-spiller, der er på vej til støvlelandet. Chris Smalling er tæt på AS Roma, og Alexis Sanchez har været i Milano siden i går aftes for at gennemføre et skifte til Inter, som Romelu Lukaku også er skiftet til i dette transfervindue.

Matteo Darmian fik blot syv optrædener for Manchester United i seneste sæson, hvor han senest var i kamp i nederlaget til bysbørnene fra Manchester City tilbage i april måned.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Italienske medier: Smalling nærmer sig lejeaftale i AS Roma

Næste artikel

Officielt: Alexis Sanchez udlejes til Inter

ANNONCE