Medie: Falcao-agent forhaler ny de Gea-kontrakt

David de Geas fremtid i Manchester United kan meget vel afhænge af Radamel Falcaos ditto, da begge spillere er repræsenteret af samme agent. Det skriver The Telegraph.

Manchester United er havnet i en kattepine i bestræbelserne på at forlænge David de Geas kontrakt, der udløber i sommeren 2016. 

For den 24-årige målmands fremtid i klubben kan meget vel afgøres af, om Radamel Falcao bliver tilbudt en permanent kontrakt efter sæsonen. Det skriver Mark Ogden, der dækker Manchester United for The Telegraph. 

Den spegede situation hænger sammen med, at både Falcao og de Gea er repræsenteret af den kontroversielle agent Jorge Mendes. 

Falcao har førsteprioritet

Og ifølge The Telegraph har han sammen med resten af Falcao-lejren gjort det klart, at colombianerens fremtid i United skal falde på plads, før man vil indlede forhandlinger om en forlængelse af de Geas kontrakt. 

28-årige Falcao er tilknyttet United på en etårig lejeaftale.

Men selvom de detroniserede mestre angiveligt er blevet enige med AS Monaco om en overgangssum på 43,2 mio. pund, ligesom de personlige vilkår er forhandlet på plads, tøver United med at gøre aftalen permanent. 

Det sker som en direkte konsekvens af, at Falcao i sine første fire måneder på Old Trafford har været hårdt ramt af skader. Den tidligere Porto-spiller er dog startet inde i de sidste fem kampe, hvor der er blevet til to mål. 

Alligevel er Louis van Gaal ifølge The Telegraph stadig ikke overbevist om, at det er en god idé at beholde Falcao. 

United er rolige 

På trods af presset fra Jorge Mendes gør anonyme kilder i United det over for Mark Ogden klart, at man har slået koldt vand i blodet.

Således er der på nuværende tidspunkt ingen planer om at træffe en endelig beslutning omkring Falcaos fremtid, før den indeværende sæson slutter.

Samtidig melder United sig klar til at forgylde David de Gea, der blev hentet i Atlético Madrid tilbage i 2011.  

 

Forrige artikel

Rooney årets spiller i England

Næste artikel

Avis: Ny kontrakt til de Gea meget snart

ANNONCE