Medie: Lopetegui kan forlade Wolves inden sæsonpremieren

Julen Lopetegui overvejer i følge medier sin fremtid i Wolverhampton – Gary O’Neil lurer i kulissen

På mandag indleder Wolverhampton sin Premier League-sæson med et besøg på Old Trafford, men det er i følge The Mirror og andre medier usikkert om det bliver med Julen Lopetegui på sidelinjen.

Den spanske træner, der kom til Wolves i november 2022, er angiveligt voldsomt utilfreds med klubbens ageren på transfermarkedet, hvor man kun har hentet Matt Doherty og en tredjemålmand på en fri transfer, samt Matheus Cunha, der kom fra Atletico Madrid til Wolves for 50 mio. pund (cirka 430. mio. kr. red) – et beløb, der var fastsat som led i forårets lejeaftale med angriberen. Samtidig har man sagt farvel til profiler som Ruben Neves, Joao Moutinho, Nathan Collins og Raúl Jiménez.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

Klubbens formand har i et åbent brev til klubbens fans om forklaret, at det nuværende situation skydes stigende udgifter til lønninger og spilleranskaffelser, og at man er nødt til at sælge for at leve op til Financial Fair Play.

Hele situationen har fået Lopetegui til at overveje sin situation, da meget tyder på, at der ikke kommer nogen markante forstærkninger til holdet.

Dertil skriver The Mirror og flere medier, at ledelsen i Wolverhampton allerede har holdt en lang samtale med Gary O’Neil om managerstillingen, så man er forberedt, hvis Lopetegui vælger at forlade klubben.

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

Gary O’Neil blev fyret fra Bournemouth efter sidste sæson til trods for, at han havde sikret holdet fra sydkysten endnu en sæson i Premier League.

Forrige artikel

Varane i opråb på Twitter: For mange kampe udfordrer spillernes fysiske og mentale helbred

Næste artikel

Roy Keane præsenterer den nye tredjetrøje

ANNONCE