Medie: Omari Forson starter inde for United mod Fulham

Flere kilder erfarer at 19 årige Omari Forson kommer til at starte inde mod Fulham. Skal man lægge noget i den beslutning, fremfor mere vante spillere til den position i Antony og Amad?

Ifølge pålidelige Laurie Whitwell kan Omari Forson se frem til at få sin første start for Manchester United i morgen mod Fulham.

Forson fik sin førsteholdsdebut for United, d.8 Januar i en 0-2 sejr mod Wigan i FA Cup’en – hvor han fik et kort indhop.

Der er intet officielt meddelt fra dagens pressemøde med Erik ten Hag, men han udtaler sig således omkring skader i truppen;

-Alle spillere vil få muligheden for at vise deres kvaliteter. Vi så spillere, der ikke fik chancen i første halvdel af sæsonen, eller fordi de var skadet, og de vil nu få muligheder –

Med den udtagelse, havde nogle fans måske håbet på at kunne se Amad Diallo i aktion, eftersom han var skadet hele efteråret. Han havde en glimrende sæson for Sunderland i sidste sæson, hvor han blev lidt en “fan-darling” i den nord-engelske klub.

I belysningen af skaden til Højlund, må man forvente at se Rashford på toppen og Garnacho tilbage på hans oprindelige venstre kant.

Det åbner op for højrekanten, som ellers tidligere har været fast besat af Antony. Han har dog ikke formået at tage patent på den position eller nogle steder i startopstillingen.

Men i stedet for den mere åbenlyse vikar for højresiden i Amad – ser det altså ud som om, der er mere tiltro til uprøvede Forson.

Forrige artikel

Medie: United får større transferbudget end forventet

Næste artikel

CarringDONG - er U18-holdet ved at få gummiben?

ANNONCE