– Pogba er vanvittigt overvurderet

Robbie Fowler er langt fra imponeret af Paul Pogba, som i disse dage kraftigt rygtes til United. Han er overvurderet og har intet vist i Europa, lyder dommen fra Liverpool-legenden.

Mange rygter peger lige nu i retning af, at Manchester United er tæt på at skrive under med Paul Pogba i en handel, der vil gøre ham til verdens dyreste fodboldspiller med et prisskilt på over 100 mio pund.

 Men spørger man den tidligere Liverpool, Manchester City og Leeds-spiller Robbie Fowler, er den franske EM-sølvvinder langt fra de penge værd. Det skriver Fowler i engelske The Mirror.

– Manchester Uniteds jagen efter Paul Pogba skal mest af alt ses som et tegn på, at de vil vise tænder – fordi de kan, skriver Fowler, som mener, at Pogba simpelthen er overvurderet.

Læs også: Medie: Real overlader Pogba til United

 – Det er et kraftigt signal om, hvad man er i stand til – fra en af de mest pengestærke klubber i verden, hvis formål, mistænker jeg, er at vise, at man stadig kan vise tænder på transfermarkedet.

– Men 100 millioner? Come on. Jeg er ked af det, men Pogba er vanvittigt overvurderet, skriver Fowler videre og peger på slutrunden som et eksempel.

Læs også: Ince: Pogba passer perfekt ind i United

– Prøv at høre, han må selvfølgelig være en god spiller, når så mange mennesker taler om hans kvaliteter – og du kommer ikke til tops i Italien uden at have talent.

– Jeg kan bare ikke få øje på det. Han har ikke rigtigt gjort sig bemærket i Europa og særligt ikke under denne EM-slutrunde. Han er OK imod nogle rimelig svækkede modstandere for Frankrig, men hvad er det, han kan bidrage med?

Den 23-årige midtbanespiller har siden 2013 opnået 37 kampe for det franske landshold med seks mål til følge. På klubplan har han spillet 178 gange for Juventus. Her er det blevet til 34 scoringer.

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

Forrige artikel

Medie: Real overlader Pogba til United

Næste artikel

Ungdomsduo rygtes væk

ANNONCE