Medie: United holder øje med de Ligt

Ifølge The Times har Manchester United sat jagten ind på Juventus’ unge midtstopper Matthijs de Ligt.

Manchester United tabte i sommers kampen om den unge hollandske midterforsvarer Matthijs de Ligt til Juventus. Men nu melder The Times, at de Ligt kunne skifte Juventus ud med United alligevel allerede til sommer.

Det er efterhånden en offentlig hemmelighed, at Solskjær er stor fan af Matthijs de Ligt, og han og resten af staben skulle have holdt øje med de Ligts situation i Juventus over sæsonen. Her regnede man med, at man kunne gå efter ham i sommeren 2021, men nu er der måske en mulighed for, at det allerede kunne blive til sommer.

Det skulle være gjort klart, at de Ligts agent, Mino Raiola, er parat til at skippe den hollandske forsvarsspiller afsted til sommer, og her skulle United eftersigende være klar til at sikre sig hans underskrift, hvis et skifte skulle komme på tale.

Daily Mail bakker historien op og fortæller også, at United forventede at skrive under med ham i 2021, men ubeskrevne omstændingheder skulle gøre, at de Ligt skulle være tilgængelig allerede til sommer.

Matthijs de Ligt har spillet 20 ligakampe for Juventus i denne sæson og scoret to mål fra sin position i midterforsvaret.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Romano: United i kontakt med Sanchos lejr - men Dortmund vil ikke sælge billigt

Næste artikel

UEFA vil have sæsonen færdigspillet

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share