Medie: United lurer på Leverkusen-profil

Manchester United har længe været på udkig efter lidt nyt blod til offensiven, hvor især pladsen som kantspiller har været uddelt til forskellige spillere. Nyeste navn på rygtebørsen er Leverkusens Leon Bailey.

I lang tid har Jadon Sancho af mange eksperter været udset som Manchester Uniteds førsteprioritet, når det kom til at hente en ny spiller ind til offensiven. Men nu kan en jamaikansk kantspiller måske overhale Sancho indenom. 

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Ifølge Daily Mail er Solskjær og kompagni ved at se sig varm på Leon Bailey, som for tiden viser fine takter på Leverkusens venstrekant.

Mediet melder desuden, at Bailey kan være et godt og især billigt alternativ til Sancho, da den jamaikanske landsholdsspiller blot står til at koste omkring 40 millioner pund, hvilket er et stykke under det prisskilt, der angiveligt er sat på både Sancho og Jack Grealish, som også rygtes til United. 

22-årige Bailey har været en del af Leverkusen siden januar 2017, hvor det siden er blevet til 112 kampe, 24 mål og 15 målgivende afleveringer. Udover interesse fra De Røde Djævle kigger også Chelsea og Manchester City på den venstrebenede offensivspillere, hvis nuværende kontrakt med sin Bundesliga-arbejdsgiver udløber om tre år. 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Giggs om Grealish: - Han ligner en United-spiller

Næste artikel

Usikkerhed om Smallings fremtid

Relaterede artikler
Gå til siden

Spekulationerne om Cristiano Ronaldos fremtid tager til

Masser af erfaring på topplan, et hav af pokaler og blandt verdens bedste spillerne nogensinde. Alligevel er Cristiano Ronaldos rolle i klubben for alvor kommet i tvivl i kølvandet på den dårlige sæsonstart.
ANNONCE
Total
0
Share