Medie: United vil høre spillernes meninger før Greenwood-beslutning

ESPN melder, at Manchester United har tænkt sig at spørge både herrerne og kvinderne om deres mening, før de tager en beslutning om at undersøge Mason Greenwood.

Det er stadig uvished i forhold til, hvordan Manchester United har tænkt sig at håndtere Greenwood-situationen. Ifølge ESPN vil Manchester United dog ikke tage nogle videregående beslutninger, før de har forhørt sig hos både herrer- og kvindeholdet.

Mason Greenwood blev frifundet efter et hovedvidne trak sig i hans sag, og dermed har Manchester United nu en stor beslutning at tage, om han skal tilbage på holdkortet.

ESPN understreger dog, at hvis klubbens spillere skulle sige god for Mason Greenwood, ville det først kræve en stor, vidtgående undersøgelse af hans anholdelse, før en beslutning ville blive taget.

De skriver også, at der er usandsynligt, at der vil komme nogen udmelding fra klubben før tidligst til sommer, da Erik ten Hag har bedt om, at der ikke skal være nogle distraktioner i løbet af sæsonen.

9 kommentarer
 1. Jeg synes, klubben håndterer sagen på en grundig og sober måde. Det virker helt rimeligt at spørge klubbens spillere, hvordan de ville have det med det, før man påbegynder en tilbundsgående undersøgelse af sagen. Det virker fornuftigt både ift selve arbejdsmiljøet i klubben, og for klubbens omdømme i det hele taget, skulle Greenwood ende med at blive taget til nåde. Det tror jeg i sidste ende også vil gavne ham mest, uanset om han forbliver Utd-spiller eller søger mod nye græsgange.

 2. Jeg kan sagtens følge klubben i at, man vil spørge spillerne inden man går videre det giver rigtig meget mening, fordi det er jo en arbejdsplads som drives videre..🙂

  Jeg havde heller ikke på nogen måde, regnet med at der ville ske nået før til sommer, synes det er godt træner arbejde igen af ETH, at han ikke vil have der skal laves en undersøgelse nu, fordi han ikke ønsker dette forstyrrende element i omklædningsrummet, det viser bare virkelig hvilket fokus han har, et fokus han os ønsker spillerne skal bibeholde..🤩
  så lad os bare bare holde fokus og som minimum kvalificerer os til CHL i næste sæson, også er der os lige en finale der gerne skulle vindes..
  GGMU FOREVER❤️🖤
  Håber inderligt at Greenwood er del af truppen næste sæson..

 3. Tja syntes jeg godt om idéen med høre spillerne, men ledelsen skal ikke spørge om lov til at tage Greenwood tilbage, en dialog er vejen, ikke en afstemning.

  Men om kvindeholdet skal høres er jeg mere tvivlende overfor, det kan jeg ikke helt se pointen i må jeg indrømme, der bør gå en grænse imellem de to afdelinger uagtet at det er samme klub, det gælder begge veje selvfølgelig

  Men hvis Greenwood er renset og dermed uskyldig er det jo ligetil, men tiltale frafald kan betyde to ting, enten at politiet ikke mener der er en sag, eller at politiet (anklagemyndigheden) ikke mener at kunne løfte bevisbyrden og dermed ikke kunne få Greenwood dømt skyldig i retten.

  Begge dele peger på at Greenwood er uskyldig.

  Så er det virkelig nødvendig at lade en spillertrup afgøre noget som helst…..Jeg er stærkt i tvivl.

  GGMU

 4. Så længe ham ikk er frikendt. Men sagen er droppede mod ham vil der Alltid blive tvil rundt greenwood og det vil skade united og skabe ufred i media og blandt supporter samt spillere… Så united bør ikk tage ham tilbage.

 5. Meget i tvivl da sagen blev droppet… syntes det negativ energi der kommer eller vil komme hvis han kom tilbage. Dog er han en utrolig talentfuld spiller som vil blomstre under ten hag. Så ved sku ikke helt. Hvis sagen var 110% afviklet og han var blevet frikendt fra alle tiltagelser, så vil jeg have ham tilbage

 6. Steinar og Kristian hvad er forskellen på dommen over Greenwoods sag og Ronaldos sag, Ingen af dem var i retten..🤷 Ronaldo kom tilbage det ved jeg, men ellers er jeg meget i tvivl..🤷

 7. Uskyldig indtil han er dømt. Greenwood er en ung mand, som alt for tidligt er blevet udsat for et kæmpe pres. Og det er ikke kun på banen og via folkedomstolene. Det kan ikke nytte noget, at der laves et system, som ødelægger mennesker på den måde. Hvis retten ikke er i stand til at fælde dom, så er Greenwood i min optik blevet straffet nok ved at have været udsat for dette pres. Uanset hvad – håber jeg Greenwood har lært af dette.

 8. Morten & Martin

  Ronaldo indgik et forlig uden om retten, det noget man kan i USA, men ikke i F.eks Danmark når der er taler om en strafferetsag.

  Men Ronaldo blev så ikke dømt for voldtægt, han betalte sig så at sige fra en retssag.

  Greenwood har som Morten påpeger virkeligt været udsat for et voldsomt pres igennem et helt år næsten, på baggrund af en sag der nu ser ud til ikke at holde til en retssag.

  Justitsmord….?

  Håber klubben kommer så meget til bunds i sagen at den kan træffe den rigtige beslutning, og medmindre der ligger noget andet bag tiltale frafaldet end manglende beviser så skal Greenwood selvfølgelig tilbage i klubben, så må klubben tage de tæsk “krænkelsessegmentet” uden tvivl vil komme på banen med.

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel
Harry Maguire

Maguire vinder hver gang

Næste artikel

Podcast: Vamos diablos - Optakt til Barcelona på Camp Nou

ANNONCE