Medier: Coentrao-aftale var også kaos

Backen Guillerme Siquera havde egentlig sagt ja til Real Madrid, men blev træt af at vente og skiftede til Benfica. Derfor røg Coentrao-aftale på gulvet i United.

At kalde sommerens sidste transferdag for et rent kaos er næsten ikke dækkende for det cirkus, som United var involveret i igennem mandagen.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

I sidste sekund prøvede United at kapre Fabio Coentrao i Real Madrid, som var desperat for at komme væk. Men puslespillet gik ikke op, og Real ville ikke bekræfte deres del af aftalen.

Ifølge flere spanske medier havde Real ellers sendt en kontrakt til Guillerme Siquera, som gennem flere sæsoner har været stærkt spillende for Granada. Han skulle lejes forr resten af sæsonen.

Siquera var egentlig taget til Portugal for at skrive under med Benfica, men da opfattede Reals interesse, valgte han at lave en u-vending.

Brasilianeren ville dog ikke skifte, før Coentrao var væk. I de sidste minutter af vinduet kunne han ikke vente længere og skrev med Benfica, hvorfor Real afblæste aftalen med United.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Henrykt Fellaini: Det er en drøm

Næste artikel

Khedira bekræfter United-bud

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share