Medier: Matić tæt på kontraktforlængelse

31-årige Nemanja Matić er angiveligt tæt på at forlænge samarbejdet med Manchester United. Det skriver blandt andet Manchester Evening News og Daily Mail.

Ifølge blandt andet Manchester Evening News og Daily Mail står 31-årige Nemanja Matić til en kontraktforlængelse på Old Trafford. 

Det kommer efter flere uger med toppræstationer af den rutinerede midtbanemand. 

Matić var tidligere på sæsonen isoleret fra startopstillingen, idet manager Ole Gunnar Solskjær foretrak Fred og Scott McTominay på midtbanen.

En skade til skotske McTominay kort før nytår gav dog Matić muligheden for at bevise sit værd overfor nordmandens. En mulighed, som må siges er blevet grebet af den 194 centimeter høje serber. 

Midtbanespilleren kom til Manchester United fra Chelsea i sommeren 2017. Han skrev dengang under på en treårig kontrakt med option på yderligere et år. Ifølge det lokale medie Manchester Evening News, vil United nu aktivere optionen for at forlænge samarbejdet med serberen frem til 2021.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Optakt: United skal male byen rød

Næste artikel

Maguire: Ferdinand var min inspiration

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share