Rojo er eneste skade i United-truppen

Sergio Romero, der har karantæne, og Marcos Rojo er de eneste spillere, som Mourinho må se bort fra til West Ham-kampen. Der spekuleres i flere akademispillere i truppen.

Forud for dagens vanlige pressemøde har manager José Mourinho talt med MUTV om truppens skader, og her kunne han komme med tiltrængte positive nyheder.

– Kun Marcos Rojo er stadig ude. Og selvfølgelig Sergio Romero som har en kampdags karantæne. Ud over det er alle i 26-mandstruppen tilgængelige, sagde portugiseren.

Marcos Rojo har stadig ikke været i kamp for førsteholdet i denne sæson. Han fik en enkelt kamp for reserveholdet for to uger siden, hvor han pådrog sig en ny skade, som altså nu holder ham ude.

Lee Grant formodes at tage karantæneramte Romeros plads på bænken, mens U23-målmand Matej Kovar står til rådighed som tredjemålmand. 

Der spekuleres i medierne lige nu på, om akademispillerne Tahith Chong og Angel Gomes kan være med i truppen mod West Ham, da de begge er helt ude af kamptruppen for U23-holdet, der møder Norwich i skrivende stund. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Medier: Pogba vil væk - Barcelona har ikke råd

Næste artikel

Mourinho om træningsvideo: Hvilken konfrontation?

ANNONCE