Medier: Sir Jim Ratcliffe nærmer sig køb af Manchester United

Daily Mail og The Times beretter til aften, at Sir Jim Ratcliffe nærmer sig et køb af Manchester United.

Et salg af Manchester United nærmer sig med hastige skridt, og det er Sir Jim Ratcliffe og INEOS-koncernen, der er i skrivende stund er i førersædet i kampen om ejerskabet i Manchester United. Det beretter Daily Mail og The Times.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Ratcliffes bud skulle ifølge Daily Mails Mike Keegan indeholde en mulighed for, at Glazers på den kortere bane vil forblive medejere af Manchester United, men at de på sigt skulle være villige til at sælge sine resterende andele.

Netop denne løsning ser Glazers angiveligt som den mest attraktive, ligesom Ratcliffe værdiansætter Manchester United højere end sin qatarske konkurrent. Derfor er Ratcliffe i skrivende stund i førersædet.

Angiveligt skulle Ratcliffes værdiansætte klubben til mere end £5 mia., hvor han i første omgang ønsker at tage en ejerandel på 50%. Dette skulle angiveligt koste INEOS-milliardæren i omegnen af £2,5 mia. Med denne købsstruktur vil Joel Glazer og Avram Glazer således stå tilbage med cirka 25% hver.

Alligevel er intet sikkert endnu, da der spekuleres i, om Sheikh Jassim vil spolere Ratcliffes planer med et bud i 11. time, på trods af deadlinen for bud er overskredet. Ifølge unavngivne kilder tæt på salgsprocessen har Sheikh Jassim ikke givet op endnu, og det er fortsat uvist, om han formår at smide et mere attraktivt tilbud på bordet.

Meget afhænger således af, hvorvidt Sheikh Jassim kommer med endnu et bud på klubben.

Denne weekend beskrives som yderst vigtig i den efterhånden langvarige salgsproces, mens en endelig beslutning først er sandsynlig i løbet af næste uge.

4 kommentarer
 1. Hmm håber Sir Ratcliffe bliver ny ejer, men at Glazers stadig vil eje næste halvdelen af klubben er ikke gode nyheder, syntes der florerer en masse tal omhandlende forskellige procenter osv…

  Lad os få en afklaring snart tak.

  GGMU

 2. Det er simpelthen den værste af den værste nyhed, at Glazers ligner mere og mere nogen der bliver i og omkring klubben, man kan jo kun takke den kære Radcliffe for det, tak fordi du kom med et bud, der gav dem den mindste chance for at blive..😡🤬

  GLAZERS OUT NOW#💛💚

  1. Hvis det er rigtigt at Ratcliffe kan købe Glazers ud efter tre år er det langt at foretrække end Qatar…

   Vi må ikke erstatte et onde med et endnu værre…

   GGMU

  2. Jeg tænker ikke at Glazers tilstedeværelse er et problem, så længe Ratcliffe har majoriteten er det vel ham der bestemmer, om der skal udbetales dividender mv.
   Mon ikke at Glazers bare kan se, at der er en potentiel værdiforøgelse på deres aktier på den korte bane og derfor vil de ikke af med alt med det samme?

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Wolves-chef melder truppen klar

Næste artikel

Optakt: United skal sikre points i kampen om top-4

ANNONCE