Optakt: United skal sikre points i kampen om top-4

Manchester United skal forsøge at vende deres dårlige stime og sikre points i kampen om top-4, når de hjemme tager imod Wolves.

Det så længe ud til, at Erik ten Hag skulle føre Manchester United tilbage på en top-4-placering og dermed sikre Champions League i den næste sæson. Men med to nederlag i de seneste to kampe er planerne om at spille i den bedste europæiske turnering kommet i fare.

Trods de har en kamp i hånden, er United nu kun et enkelt point foran ærkerivalerne fra Liverpool, som længe var dømt ude af ræset om en top-4-placering. United er derfor presset til en sejr, når de i dag tager imod Wolverhampton på Old Trafford.

Med 40 points og 35 kampe spillet, har Wolves sikret sig overlevelse i Premier League, efter klubben længe var en del af en historisk stor nedrykningskamp. Sidste gang Wolves mødte United, blev det til en 1-0 sejr i Uniteds favør, da Marcus Rashford scorede det afgørende mål på Molineux Stadium.

Dato, tid og sted:

Kampen spilles lørdag klokken 16:00 på Old Trafford.

Dommer:

John Brooks

Skader og karantæner:

Op til kampen har der været stor tvivl om Marcus Rashford. Erik ten Hag har selv sagt, at der fortsat er tvivl omkring hvorvidt den engelske topangriber vil indgå i startopstilling til lørdagens kamp. Mens Lisandro Martinez, Donny van de Beek og Scott McTominay fortsat er ude med skader, er Raphael Varane tilbage fra skade og forventes at være en del af truppen.

Mulige startopstillinger:

Manchester United

De Gea

Wan-Bissaka – Varane – Lindelof –  Shaw

Eriksen – Casemiro

Fernandes

Antony – Martial – sancho

Wolves

Jose Sa

Semedo – Dawson – Kilman – Gomes

Nunes – Neves – Lemina – Neto

Costa– Cunha

Hold øje med:

Der er ikke kommet mange mål fra Wolves’ angribere i denne sæson. Dog har de en af de bedste centrale midtbanespillere i ligaen, nemlig Ruben Neves. Selvom det ikke er blevet til mange mål og assist, skal Uniteds spillere være ekstra opmærksom på den 26-årige portugiser, som har sikret Wolves mange sejre i de seneste år.

Skribentens bud på kampens resultat:

Med Liverpool lige i hælene, er United pisket til en sejr i dag, hvis planerne om en top-4-placering skal holdes i live. Skribenten tror derfor på, at Erik ten Hag og hans mandskab vil presse ekstra meget på fra start. Buddet herfra er en 3-1 sejr til United.

TV:

Kampen sendes på TV3+.

1 kommentar
  1. Så er det med kniven for struben gutter….3 point SKAL på kontoen i dag.

    Tror på en hjemmesejr, 3-1 og Antony, Sancho og Eriksen scorer.

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Medier: Sir Jim Ratcliffe nærmer sig køb af Manchester United

Næste artikel

Solskjær i Atheltic-interview: Spillerne er snefnug

ANNONCE