Medier: Ten Hag har haft jobsamtale hos United

Ifølge flere medier og journalister har Erik ten Hag haft sin jobsamtale hos Manchester United.

Ifølge The Athletics journalist David Ornstein forsøger Manchester United at få styr på det ledige trænersæde hurtigst muligt, og skal man tro flere medier, er det Erik ten Hag fra Ajax, der er foran i køen. Faktisk har han ifølge Daily Mail været til sin jobsamtale i mandags.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Ifølge mediet vil Ajax ikke stå i vejen for Erik ten Hag, og man har et godt forhold til Edwin van der Sar, som udover at være målmandslegende i United i øjeblikket er administrerende direktør i storklubben.

Daily Mail fortæller også, at man i Mauricio Pochettino-lejren – en træner, som også skulle være blandt trænerkandidaterne – regner med, at det er Erik ten Hag, der er favorit til jobbet.

For at bakke ovenstående information op, fortæller Skys sportskommentator Constantin Eckner, at Ten Hags frikøbsklausul – som angiveligt skulle være på 4 millioner pund – ikke skulle være noget problem for Manchester United at betale.

Ifølge Eckner og journalist Ronan Murphy forbereder Ten Hag sig allerede nu på Manchester United, og det skulle ligne, at det bliver et spørgsmål om tid, før handlen er på plads.

Redaktionel kommentar: Der er mange journalister, uafhængige af hinanden, der fortæller, at Erik ten Hag skulle være tæt på United. Det er muligvis – og formentligt – rigtigt.

Men vi vil gerne understrege, at ingen af de journalister, vi stoler allermest på, som Simon Stone og Fabrizio Romano eksempelvis, har bekræftet ovenstående meldinger. Det kan dog hurtigt komme i løbet af de kommende dage.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
3
Shares
Forrige artikel

MUST advarer United-ledelsen: Forhandlinger om fan-medejerskab tager for lang tid

Næste artikel

Rooney præsenteret i Premier Leagues Hall of Fame

Relaterede artikler
Gå til siden

Guardiola: Kunne have scoret flere mål

Efter Manchester Citys sikre sejr over Manchester United var Pep Guardiola tilfredse med kampens udfald, men savnede dog noget fra nogle spillere.
ANNONCE
Total
3
Share